Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2024

Σήμερα, Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013, μόλις έγινε γνωστή η αδόκητη απώλεια της Λέκτορος του Πανεπιστημίου Πατρών, Όλγας Βαρτζιώτη, ενεργού μέλους της Εταιρείας Κρητικών Σπουδών και βασικού στελέχους της Επιτροπής Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιδρύματός μας, συνήλθε σε έκτακτη Συνεδρία το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Κρητικών Σπουδών – Ιδρύματος Καψωμένου και αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Να εκφράσει προς τους οικείους της Όλγας Βαρτζιώτη την ολόψυχη συμμετοχή των μελών της Εταιρείας στο πένθος της Οικογένειας και να εξάρει τη συμβολή της στο πολιτιστικό και επιμορφωτικό έργο της Εταιρείας.
  2. Να αφιερώσει στη μνήμη της την επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση, μετατρέποντάς την σε ένα πρώτο Φιλολογικό μνημόσυνο, με ομιλία του Προέδρου της Εταιρείας.
  3. Να δώσει το όνομά της στο Πρόγραμμα της Εταιρείας Κρητικών Σπουδών «Η διδασκαλία της ελληνικής ως ξένης γλώσσας», στου οποίου την οργάνωση και λειτουργία πρωτοστάτησε και με το οποίο, ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας με τα ξένα πανεπιστήμια, ασχολήθηκε ως την τελευταία ημέρα της ζωής της.
  4. Να κοινοποιήσει σε όλα τα μέλη της το παρόν ψήφισμα και να το αναρτήσει στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος (www.eks-ik.eu).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας

Ο Πρόεδρος                                                                 Η Γενική Γραμματέας

Ερατοσθένης Γ. ΚΑΨΩΜΕΝΟΣ                                               Παναγιώτα ΣΑΜΙΩΤΗ