Ασφάλεια συναλλαγών

Για την διασφάλιση του απορρήτου και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων το Βιβλιοπωλείο της Εταιρείας Κρητικών Σπουδών χρησιμοποιεί δύο επίπεδα ασφάλειας:

  • Χρήση κωδικού ασφαλείας για την πρόσβαση στον λογαριασμό χρήστη.

Για τη χρήση του βιβλιοπωλείου ζητούνται ορισμένα ελάχιστα προσωπικά δεδομένα (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση) τα οποία αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων του ιστοτόπου και προστατεύονται με τον κωδικό ασφαλείας που θα ορίσει ο ίδιος ο χρήστης.

  • Χρήση της πλατφόρμας Paypal για την εκτέλεση των συναλλαγών.

Για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ασφάλειας συναλλαγών χρησιμοποιείται η πλατφόρμα Paypal, που αποτελεί διεθνές πρότυπο στις ηλεκτρονικές πληρωμές/συναλλαγές για την αξιοπιστία της και την προστασία των καταναλωτών. Όταν ο χρήστης επιλέξει “πληρωμή”, θα μεταφερθεί στον ιστότοπο του Paypal όπου θα εισάγει τα στοιχεία του μέσου πληρωμής.

Το σημαντικότερο όφελος για τους χρήστες είναι ότι τα στοιχεία πιστωτικών και χρεωστικών καρτών που θα χρησιμοποιήσει ο χρήστης κατά τη παραγγελία βιβλίων/μελετών δεν αποθηκεύονται στον παρόντα ιστότοπο και η εισαγωγή τους προστατεύεται με κρυπτογράφηση 128-bit SSL και την εγγύηση του Paypal, επιτυχχάνοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή προστασία.

Αν και μπορεί ο χρήστης να εκτελέσει πληρωμές μέσω Paypal χωρίς να είναι εγγεγραμμένος χρήστης του, εντούτοις η δημιουργία λογαριασμού προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, πέραν της διάσφαλισης των ηλεκτρονικών πληρωμών, όπως η προστασία του καταναλωτή σε περίπτωση απάτης. Κατά την διαδικασία πληρωμής ο χρήστης θα έχει την επιλογή να δημιουργησει ταυτόχρονα λογαριασμό Paypal, χωρίς αυτό να είναι αναγκαίο.

Διαβάστε και την πολιτική απορρήτου του ιστοτόπου.