Κυριακή, Ιούνιος 16, 2024

Το πρότυπο που η Εταιρεία Κρητικών Σπουδών φιλοδοξεί να εφαρμόσει στη λειτουργία της είναι η αρχή της συμμετοχής. Με βάση αυτή την αρχή, όλα τα Συνδεδεμένα Μέλη έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον προγραμματισμό και τις δραστηριότητες της Εταιρείας, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα, την εμπειρία και την ειδίκευσή τους.

Η ιδιότητα του μέλους συνεπάγεται μια σειρά προνομίων:

  1. Κάθε χρόνο τα μέλη λαμβάνουν ένα βιβλίο από τις εκδόσεις της Εταιρείας, που αντιστοιχεί περίπου στην ετήσια συνδρομή.
  2. Αποχτούν τη δυνατότητα δωρεάν διαμονής στους ξενώνες του Ιδρύματος ως μελετητές για τις ανάγκες της έρευνάς τους και για άμεση πρόσβαση στους τόμους της βιβλιοθήκης της Εταιρείας.
  3. Ως μέλη επιτροπών μετέχουν στο σχεδιασμό, τις επιλογές και την υλοποίηση των δράσεων που τους ενδιαφέρουν.
  4. Μπορούν να μετέχουν σε συνέδρια και σεμινάρια ως μέλη Οργανωτικών επιτροπών ή ως σύνεδροι.
  5. Το Ίδρυμα προσφέρει στα μέλη του ένα ευρύ πλαίσιο για ν' αναπτύξουν δημιουργικές πρωτοβουλίες, να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να καθιερωθούν.
  6. Τους προσφέρει δυνατότητες για διεθνή επικοινωνία και σημαντικές προσωπικές γνωριμίες.
  7. Τα μέλη μπορούν να μετέχουν σε επίσημες αντιπροσωπείες του Ιδρύματος στο εσωτερικό και το εξωτερικό.
  8. Ως μέλη μπορούν να μετέχουν σε αμειβόμενα προγράμματα του Ιδρύματος.
  9. Αποχτούν μόρια προτεραιότητας για την πρόσληψή τους σε θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν στο Ίδρυμα (μόνιμες, ορισμένου ή αορίστου χρόνου).
  10. Μπορούν να υποβάλλουν άρθρα και εργασίες τους προς δημοσίευση στην ιστοσελίδα της Εταιρείας.

 

Η εγγραφή μαζί με τη συνδρομή του πρώτου έτους είναι 20€ (είκοσι ευρώ), η πάγια ετήσια συνδρομή είναι 15 (δεκαπέντε ευρώ).

Μπορείτε να καταβάλετε τη συνδρομή μέλους στην Εταιρεία Κρητικών Σπουδών με δύο τρόπους:

1) Καταθέτοντας το ποσό συνδρομής στον λογαριασμό της Εταιρείας μέσω τράπεζας. Ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού της Εταιρείας είναι

α. Για το εσωτερικό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 205 / 296186-52

β. Για το εξωτερικό:

ΙΒΑΝ:   GR2701102050000020529618652

ΚΩΔ. SWIFT Τράπεζας (BIC) ETHNGRAA

 

2) Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal (δεν χρειάζεται να έχετε ή να δημιουργήσετε λογαριασμό στην υπηρεσία)

Επιλογές Συνδρομής Μέλους

 

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας ηλεκτρονικά την Αίτηση Εγγραφής Μέλους στην Εταιρεία Κρητικών Σπουδών, ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Παρακαλείσθε να ενημερώνετε τηλεφωνικώς ή/και γραπτώς (μέσω απλού ταχυδρομείου ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για την κατάθεση των συνδρομών σας και να αποστέλλετε ένα αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης (μέσω φαξ, ταχυδρομείου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), π.χ. ένα αντίγραφο του εντύπου τραπεζικής συναλλαγής ή τον κωδικό αριθμό της τραπεζικής συναλλαγής, προς επιβεβαίωση και επικύρωση της εγγραφής σας.