Κυριακή, Ιούνιος 16, 2024

Οι δραστηριότητες της Εταιρείας Κρητικών Σπουδών - Ιδρύματος Καψωμένου είναι οργανωμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να βασίζονται, να ενθαρρύνουν και να ενισχύουν τη δημιουργική εργασία και ενασχόληση των μελών της, προάγοντας την κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας και της κοινωνίας ευρύτερα.

Στόχος της Εταιρείας Κρητικών Σπουδών είναι η κοινωνική προσφορά, που περνάει μέσα από την εμπολή, την ενεργή συμμετοχή, την αξιοποίηση και την ανάπτυξη των δυνάμεων των ανθρώπων που στις μεταξύ τους σχέσεις συγκροτούν αυτή τη κοινωνία. Αυτούς τους ανθρώπους και αυτούς τους δεσμούς επιζητεί να αναδείξει και να ενισχύσει, καταδεικνύοντας την συμβατότητα, την συμπληρωματικότητα και την άρρηκτη σύνδεση ατομικού και κοινωνικού, δημόσιου συμφέροντος.

Σ' αυτήν της την προσπάθεια και τη δράση, η Εταιρεία Κρητικών Σπουδών χρειάζεται την δική σας υποστήριξη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των ερευνητικών προγραμμάτων, των πολιτιστικών και συνεδριακών εκδηλώσεων που οργανώνει και στελεχώνει η ανοιχτή κοινότητα μελών της Εταιρείας.

Μπορείτε να υποστηρίξετε τους σκοπούς και τις δραστηριότητες της Εταιρείας Κρητικών Σπουδών:

  • Συμμετέχοντας στην κοινότητα μελών της Εταιρείας
  • Προσφέροντας δωρεές
  • Χορηγώντας συγκεκριμένες εκδηλώσεις και προγράμματα

 

Κάθε συνεισφορά συμβάλλει ουσιαστικά στο έργο της Εταιρείας και διασφαλίζει το μέλλον της και την υλοποίηση των δράσεών της.

Τα ονόματα τόσο των δωρητών όσο και των χορηγών θα δημοσιοποιούνται στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, και ειδικά τα ονόματα και οι λογότυποι των χορηγών θα προβάλλονται κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων της Εταιρείας Κρητικών Σπουδών και θα περιλαμβάνονται στα ενημερωτικά και διαφημιστικά έντυπα που τις συνοδεύουν.

 

Μπορείτε να καταθέσετε τις δωρεές και τις χορηγίες σας:

1) Στον τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας Κρητικών Σπουδών - Ιδρύματος Καψωμένου

α. για το εσωτερικό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 205 / 296186-52

β. για το εξωτερικό:

ΙΒΑΝ:   GR2701102050000020529618652

ΚΩΔ. SWIFT Τράπεζας (BIC) ETHNGRAA

 

2) Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal (δεν χρειάζεται να έχετε ή να δημιουργήσετε λογαριασμό στην υπηρεσία)


Για περισσότερες πληροφορίες και για περαιτέρω συννενόηση για τον τρόπο προβολής των χορηγών κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων της Εταιρείας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..